Voorwaarden Particulier Schipholvervoer

De Schipholtarieven liggen aanzienlijk lager dan de ritprijs op de taxameter naar- of van de luchthaven Schiphol.
Om dit tarief aan te kunnen bieden zijn er een aantal voorwaarden van toepassing:

1] De scherpe tarieven zijn op basis van enkele reis en minimaal 24 uur voor vertrek bij Taxi Frans besteld en bevestigd. Bent u te laat met vooruit reserveren, informeert u dan toch even naar de eventuele beschikbaarheid en prijs van dat moment, misschien is het mogelijk om de service toch nog tegen een ander aangepast tarief aan te bieden.

2] Taxi Frans gaat uit van 1 stuk bagage per persoon plus handbagage, een trolley wordt ook als bagage berekend.
Reist u met minder dan 5 personen, maar is uw bagage meer dan in een normale taxi zou passen, dan dient u dit vooraf te melden en zal het minibustarief aan u worden doorberekend.

3] Indien nodig kunt u gecombineerd worden met andere gebruikers van de Schipholservice. In geval van een combinatie blijven onze tarieven ongewijzigd.

4] Bij alleen afhalen van Schiphol tussen 00:00 en 06:00 berekend Taxi Frans €10.00 extra kosten.

5] Bij het reserveren van meerdere afhaal- of bestemmingsadressen binnen Zaanstad gaat Taxi Frans uit van het adres dat het meest ver van de luchthaven verwijderd is. Per extra adres wordt er € 7.50 extra in rekening gebracht boven op het Schipholtarief. Voor een extra ophaal- of bestemmingsadres in Amsterdam berekend Taxi Frans een toeslag van € 25.00.

6] Hebt u alleen afhalen of een retourrit gereserveerd, dan verzoekt Taxi Frans u vriendelijk bij aankomst op de luchthaven Schiphol uw mobiele telefoon in te schakelen. En Taxi Frans pas van uw aankomst op de hoogte te stellen nadat u de volledige bagage weer in bezit heeft. Dit om lange wachttijden te voorkomen die kunnen ontstaan door zoekgeraakte bagage. Ook is het nodig om contact te kunnen zoeken over bijvoorbeeld de plek waar u Taxi Frans zult ontmoeten.

7] De mogelijkheid om met creditcard te betalen is bij het particulier Schipholvervoer niet van toepassing.

8] Als u niet in het bezit bent van een mobiele telefoon dan kunt u helaas geen rit vanaf Schiphol reserveren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>