Zakelijk vervoer & Schipholservice

Taxi Frans verzorgt samen met andere taxi’s het zakelijk vervoer voor een groot aantal bedrijven binnen de Zaanstreek en is mogelijk ook de beste optie voor uw zakelijk vervoer.

Taxi Frans staat namelijk voor kwaliteit en punctualiteit. Ook service staat hoog in het vaandel, zodat zakelijke ritten tot in de puntjes geregeld zijn. Het vervoer naar Schiphol of andere bestemmingen, zoals het vervoeren van minder mobiele medewerkers naar kantoor of de werkplek, zijn telefonisch of via e-mail makkelijk te reserveren.

Ook is het mogelijk om met creditcard of pin te betalen, voor een snelle afhandeling.
Zie de voorwaarden en eventuele beschikbaarheid van deze service de pagina: betalen met creditcard of pin.

Voor zakelijke klanten is er een speciale Schipholservice, wat aanzienlijk financieel voordeel op kan leveren. Hiervoor gelden andere tarieven en voorwaarden dan het particuliere Schipholtarief.

Voor verdere informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen via de e-mail: info@taxifrans.com of telefonisch op 075- 2023711 of 06-19490060.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>